Aktuella tjänster

Säsongstjänst för senior
Vi söker inför 2020 en person, gärna senior, som kan sköta en del av våra båttransporter och båtleveranser. Det är en säsongsbaserad tjänst som kommer vara mellan maj till juli. Vissa veckor kan det vara mindre och andra veckor mer. Det viktiga är att du kan vara tillgänglig under denna period då det ibland kan ske snabba förändringar på leveranser. Du kommer få arbeta med ett glatt gäng som sätter kunden i fokus i ur och skur. Vi arbetar exklusivt med Yamaha's motorprodukter.

Vi levererar exklusiva produkter där varunamnet Yamaha står för både hårda och mjuka värden. De produkter vi säljer nyttjas till stor del under sommarhalvåret och då kunden alltid är i fokus är vår strävan att ge kunden snabb och professionell service.

Ditt arbete kommer först och främst handla om att med bil och trailer leverera båtar till kunder samt ge kunderna en genomgång av båten och dess funktioner vid leverans. Då vi även byter in båtar så kommer det också innebära att du hämtar båtar i samband med leverans eller på marinor.

Din kontakt med kunden är mycket viktig i ditt arbete så du bör vara bekväm med kundkontakt och kunna ge kunden ett tryggt och informativt överlämnande av båten. Ett krav för denna tjänst är att du har BE-kort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fritidsbåtar och vi ser gärna att du är senior och van förare.
 
 
Välkommen med din ansökan!  
Skicka snarast ditt personliga brev, CV och gärna en bild till stockholm@yamahacenter.com eller använd formuläret nedan. Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag! 
 
Kontakta oss ang. lediga tjänster
Använd boxarna nedanför vid frågor
Kontakt
Yamaha Center - Stockholm
Albybergsringen 97
137 69
Österhaninge
Öppettider

Butiken / Båt & MC försäljningen
Mån-Fre        10:00-18:00
Lördag          10:00-15:00
Söndag         STÄNGT

Avvikande öppettider:
Valborgsmässoafton 10:00-16:00 

1Maj STÄNGT 

20/5 10:00-16:00 

Kristi himmelsfärdsdag 21/5 STÄNGT