Aktuella tjänster

Marintekniker
Vi söker inför 2018 två servicemekaniker till vår marinverkstad. Du kommer få arbeta med ett glatt gäng som sätter kunden i fokus i ur och skur. Vi arbetar exklusivt med Yamaha's motorprodukter.

Vi levererar exklusiva produkter där varunamnet Yamaha står för både hårda och mjuka värden. De produkter vi säljer nyttjas till stor del under sommarhalvåret och då kunden alltid är i fokus är vår strävan att ge kunden snabb och professionell service. Vår, sommar och höst är vår mest hektiska tid då våra kunder behöver hjälp med service och reparationer av sina Yamaha produkter.

Ditt arbete kommer först och främst handla om att serva och reparera kunders utombordare, vattenskotrar och båtar. Det kommer även förekomma en del nymonteringav vattenskotrar och båtar. Då vi även byter in båtar så kommer arbetet innebära rekonditionering av begagnade båtar samt åtgärdande av försäkringsärenden.

Din kontakt med kunden är mycket viktig i ditt arbete då du är kunden personliga serviceman, vilket kräver att kunden blir informerad och uppdaterad under arbetets gång.
Vi söker dig som är asnvarstagande och känner stolthet över ditt arbete och som är van och bekväm med kundkontakt. Ditt arbete är självständigt och du kommer kunna ha inflytande över dagsplaneringen. Du bör vara utbildad mekaniker med arbetslivserfarenhet inom marinbranchen och det är meriterande om du har erfarenhet av Yamaha produkter. Ett krav är att du har BE-kort då många servicejobbinnebär transport av båtar på trailer.

Skicka ditt cv och personliga brev till stockholm@yamahacenter.com 


Säsongstjänst för senior
Vi söker inför 2018 en person, gärna senior, som kan sköta en del av våra båttransporter och båtleveranser. Det är en säsongsbaserad tjänst som kommer vara mellan maj till juli. Vissa veckor kan det vara mindre och andra veckor mer. Det viktiga är att du kan vara tillgänglig under denna period då det ibland kan ske snabba förändringar på leveranser. Du kommer få arbeta med ett glatt gäng som sätter kunden i fokus i ur och skur. Vi arbetar exklusivt med Yamaha's motorprodukter.

Vi levererar exklusiva produkter där varunamnet Yamaha står för både hårda och mjuka värden. De produkter vi säljer nyttjas till stor del under sommarhalvåret och då kunden alltid är i fokus är vår strävan att ge kunden snabb och professionell service.

Ditt arbete kommer först och främst handla om att med bil och trailer leverera båtar till kunder samt ge kunderna en genomgång av båten och dess funktioner vid leverans. Då vi även byter in båtar så kommer det också innebära att du hämtar båtar i samband med leverans eller på marinor.

Din kontakt med kunden är mycket viktig i ditt arbete så du bör vara bekväm med kundkontakt och kunna ge kunden ett tryggt och informativt överlämnande av båten. Ett krav för denna tjänst är att du har BE-kort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fritidsbåtar och vi ser gärna att du är senior och van förare.
 
 
Välkommen med din ansökan!  
Skicka snarast ditt personliga brev, CV och gärna en bild till stockholm@yamahacenter.com eller använd formuläret nedan. Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag! 
 
Kontakta oss ang. lediga tjänster
Använd boxarna nedanför vid frågor
Kontakt
Yamaha Center - Stockholm
Albybergsringen 97
137 69
Österhaninge
Öppettider

Butiken / Båt & MC försäljningen
Mån-Fre        10:00-18:00
Lördag          10:00-15:00
Söndag         STÄNGT