Aktuella tjänster

Reservdels- & tillbehörsförsäljare

Yamaha Center Stockholm söker en reservdels- & tillbehörsförsäljare. Vi söker en person som vill jobba med sitt mc-intresse och hjälpa andra med samma intresse. Du klarar av att jobba i ett högt tempo bakom disken och i butiken. Tidigare erfarenhet av reservdelsförsäljning är meriterande, gärna inom mc/atv/snöskoter/utombordare/båt-området. Erfarenhet med Yamaha-produkter är meriterande.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. försäljning av reservdelar och tillbehör till mc/atv/snöskoter/utombordare/båt, beställa samt packa upp reservdelar och tillbehör, sälja mc-utrustning, verkstadsbokning, samt sköta telefon och mail. God datorvana förutsätts. Vi ser helst att du har A- och B-körkort.
                     
Du kommer att få arbeta i ett glatt, kunnigt och engagerat gäng.
Välkommen med Din ansökan!
Skicka snarast ditt personliga brev, CV och gärna en bild till stockholm@yamahacenter.com eller använd formuläret nedan. Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag!Mc-säljare
Yamaha Center Stockholm söker en målinriktad Mc-säljare för att på ett proffsigt och trevligt sätt sälja Yamaha motorcyklar, atv och mopeder, samt tillbehör till dessa. Du har ett gott sinne för affärer och har tidigare erfarenhet från branschen. Du är van att arbeta med ett högt tempo och har en god kommunikativ förmåga. Självklart har du ett brinnande intresse av motorcyklar och allt därtill!

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. mc-offerter/försäljning samt hjälpa kunder med mc-utrustning, lämna ut MC för provkörning, ansvar för annonsering online, skyltning i vår försäljningslokal, mc-vård (tvätt/polering), sköta telefon och mail. God datorvana förutsätts. Vi ser helst att du har A- och B-körkort. Tjänsten inleds med provanställning i 6 månader.

Du kommer att få arbeta i ett glatt, kunnigt och engagerat gäng.

Välkommen med Din ansökan!

Skicka snarast ditt personliga brev, CV och gärna en bild till stockholm@yamahacenter.com eller använd formuläret nedan. Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag! 
Kontakta oss ang. lediga tjänster
Använd boxarna nedanför vid frågor
Kontakt
Yamaha Center - Stockholm
Albybergsringen 97
137 69
Österhaninge
Öppettider

Butiken / Båt & MC försäljningen
Mån-Fre        10:00-18:00
Lördag          10:00-15:00
Söndag         STÄNGT